ACT trainer

Hoe ACT (Acceptance and Commitment Therapy) kan bijdragen aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

ACT is een relatief nieuwe vorm van therapie die zich richt op het vergroten van psychologische flexibiliteit. Het idee achter ACT is dat we niet kunnen voorkomen dat we pijn, ongemak of andere moeilijke emoties ervaren, maar dat we wel kunnen leren om er op een effectievere manier mee om te gaan. Door meer acceptatie te ontwikkelen voor wat er in ons leven gebeurt en ons meer te richten op wat echt belangrijk voor ons is, kunnen we meer rust, voldoening en betekenis in ons leven vinden.

Als gecertificeerde ACT trainer help ik mensen om deze vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu worstelt met angst, depressie, stress of andere problemen, ACT kan je helpen om meer grip te krijgen op je gedachten en emoties en daarmee meer controle over je leven te hebben. Maar ook als je geen specifieke problemen ervaart, kan ACT je helpen om je persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen en meer te bereiken in je leven.

Als je geïnteresseerd bent om meer te weten te komen over ACT en wat het voor jou kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit om jou te helpen!

>