Beste leden van Totally in Shape,

Het is weer tijd om de rackets en ballen klaar te leggen, want op 15 december 2023 organiseren we het allereerste Totally in Shape Padel Toernooi! 🎾

Rowin en ik willen jullie uitnodigen voor een avond vol sportieve uitdagingen, gezelligheid en natuurlijk een flinke dosis plezier. Het toernooi begint om 19:00 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om op te warmen en in de juiste spelmodus te komen.

Wat staat er op het programma?
🏆 Padel Toernooi: Strijd in teams en laat zien wie de koning of koningin van het padelveld is. Voor de echte beginners onder ons wordt er, bij voldoende deelnemers, een speciale poule gevormd zodat iedereen op zijn eigen niveau kan genieten van het spel.

🍻 Borrel en Hapje: Na de intensieve wedstrijden is het tijd om te ontspannen. We hebben een gezellige borrel en heerlijke hapjes geregeld om de avond goed af te sluiten. Een perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden.

 

We hopen dat dit Padel Toernooi ook één van de terugkerende activiteiten gaat worden. We hebben al genoten van gezellige avonden bowlen, sportieve meerkampen, spannende tennistoernooien en sfeervolle kerstborrels. Laten we deze traditie voortzetten en samen een geweldige avond beleven!

Belangrijke details:
📅 Datum: 15 december 2023
🕖 Tijd: 19:00 uur
💰 Kosten: €30,00 per deelnemer

Schrijf je snel in via [inschrijvingslink], want de plaatsen zijn beperkt. Mis dit sportieve hoogtepunt niet en laten we samen Totally in Shape zijn op en naast het padelveld!

Tot op het toernooi!

Met sportieve groet,
Rowin en Stefan Alfons

>